• FIRE ONE

  • FIRE TWO

  • FIRE THREE

  • FIRE FOUR

  • SCRIS PIROTEHNIC

  • JERBE DE SCENA

Toate materialele, montarea, transportul incluse.

Pachet de culori si efecte pirotehnice clasele 1 si 2.

Durata acestui spectacol este de 3-5 minute si contine 20-24 secvente(baterii).

Comete, candele romane, bombite trase in diferite inclinatii, inaltime medie 30m, Finalul jocului este realizat cu bombite din clasa a 2-a.

Total tevi folosite: minim 300-500.

Pret estimativ: 100-200 €/minut, functie de minute si intensitate - 300, 1000€.

Toate materialele, montarea, transportul incluse.

Cel mai popular spectacol. Dureaza aproximativ 5-8 minute, contine o sumedenie de efecte diferite, cu o inaltime medie de tragere de 50m, secvente de calibru mare si diferite inclinatii.

Secventa de final cu durata de aproximativ un minut este realizata cu efecte de inaltime 100m, care creaza un spectacol deosebit.

Total tevi folosite: minim 600. Acesta este cel mai solicitat joc de artificii.

Pret estimativ: 800-1500 € functie de intensitatea focului.

Toate materialele, montarea, transportul incluse.

Este comparativ cu FIRE TWO numai ca la finalul jocului se folosesc timp de un minut si in mod alert o serie de efecte identice cu cele vazute la marile jocuri organizate de autoritatile locale (40 lovituri de calibru mare).

Total lovituri - minim 850.

Pret estimativ: 1300-2500 € functie de intensitatea focului.

Toate materialele, montarea, transportul incluse.

Cel putin 5-8 minute dar se folosesc in majoritate BOMBITE DUBLE.

Finalul de aceasta data este realizat cu bombite care acopera intreg plafonul, de la 30 la 180m, iar impresiile create de acest joc sunt memorabile.

Atentie! Acest joc este realizat in trei etape. Are si un FINAL FALS! Atunci cand veti crede ca s-a terminat, ei bine... abia atunci se vor dezlantui tunetele de final.

Total lovituri - 1300.

Pret estimativ: 2500-4000 €, functie de intensitate si cererea clientului.

Ce este scrisul pirotehnic?

Folosind diverse metode se pot realiza doua initiale ce pot incadra o forma de inima. Culorile disponibile pentru acest efect sunt alb si rosu iar efectul dureaza un minut.

Cat costa?

Pretul pentru o litera este de 60 euro atunci cand este comandata ca parte a unui joc de artificii. Inaltimea maxima a unui simbol este de un metru. Se pot realiza si dimensiuni mai mari.

Aceste scrisuri ard gazonul?

NU. Tehnica folosita asigura protectia gazonului unde este amplasat scrisul pirotehnic. In momentul plecarii echipei de pirotehnisti peluza va fi cel putin la fel de curata asa cum era cand am ajuns noi acolo.

Cand se aprind aceste simboluri?

Se pot aprinde oricand: la inceput, in timpul jocului ca si un moment aparte inaintea finalului sau chiar la finalul reprezentatiei.

Cat costa?


INALTIME

TIMP IN SECUNDE

PRET [EURO]

UNITATE

1 METRU

20

8

BUCATA

1 METRU

45

10

BUCATA

2 METRI

20

12

BUCATA

2 METRI

45

12

BUCATA

4 METRI

45

20

BUCATA

5 METRI

60

35

BUCATA

8 METRI

60

45

BUCATA


Societatea noastra dispune de o gama foarte larga de produse pirotehnice ceea ce ne ofera posibilitatea de a adapta preturile in functie de cerintele si bugetul alocat de clienti.Focul de artificii fiind alcatuit din zeci sau chiar mii de elemente acestea pot fi adaugate sau eliminate in fuctie de spectaculozitatea dorita de client.


  • FIRE SHOW HEAD

  • FIRE MUSIC SHOW 

  • FIRE MUSIC ONE

  • FIRE MUSIC TWO

  • Artificii fara zgomot? DA!

Toate materialele, montarea, transportul incluse.

The MASTERPIECE...

Cea mai completa desfasurare de forte.

Baterii de calibru mare, brocade, crossette, glittere, comete. Spectacolul dureaza 6-15 minute, iar finalul este realizat in mod alert, cu foc din 2-6 locatii iar inaltimile atinse de efecte vor depasi 250m. Invitatii vor mai vedea si alte jocuri la alte evenimente.

Pe acesta insa il vor tine minte mult timp... Total lovituri - minim 1900.

Pret estimativ: 3000-15000 €, functie de intensitate si cererea clientului.

MUZICA aleasa impreuna cu dumneavoastra toate materialele, sonorizarea, montarea, transportul si incluse.

O melodie de 3-4 minute sau o combinatie de doua melodii pot constitui un moment deosebit in cadrul nuntii dumneavoastra.

Pachetul contine culori si efecte pirotehnice clasele 1 si 2.

Durata acestui spectacol este de 4-5 minute si contine 20-24 secvente(baterii).

Comete, candele romane, bombite trase in diferite inclinatii, inaltime medie 30m.

Finalul jocului este realizat cu bombite din clasa a 2-a.

Pret estimativ: 550-900 €, functie de intensitate si cererea clientului.

MUZICA aleasa impreuna cu dumneavoastra toate materialele, sonorizarea, montarea, transportul incluse.

Alegem impreuna succesiunea pieselor muzicale si realizam varianta finala a coloanei sonore. Declansarea jocului va fi realizata chiar de catre dumneavoastra folosind un dispozitiv conceput special.

Accentele melodice vor fi marcate cu efecte consacrate. Cel mai popular spectacol.

Dureaza aproximativ 5-7minute, contine o sumedenie de efecte diferite, cu o inaltime medie de tragere de 50m, secvente de calibru mare si diferite inclinatii.

Secventa de final cu durata de aproximativ un minut este realizata cu bombe de inaltime 100m, care creaza efecte deosebite. Acesta este cel mai solicitat joc de artificii cu fundal sonor.

Pret estimativ: 1500-2500 €, functie de intensitate si cererea clientului.

Muzica aleasa impreuna cu dumneavoastra toate materialele, sonorizarea, montarea, transportul incluse.

Coloana sonora de 5-15 minute, combinata cu declansarea jocului chiar de catre dumneavoastra folosind un dispozitiv conceput special. Deasemenea, pe durata evenimentului veti avea ocazia ca anumite momente sa le declansati tot dumneavoastra folosind acelasi BUTON ROSU de COMANDA ce va va fi inmanat de un pirotehnist.

Cea mai completa desfasurare de forte. Baterii de calibru mare, brocade, crossette, glittere, comete. Spectacolul dureaza minim 8 minute, iar finalul este realizat in mod alert, cu foc din 2-3 locatii iar inaltimile atinse de efecte vor depasi 250m.

Invitatii vor mai vedea si alte jocuri la alte evenimente. Pe acesta insa il vor tine minte mult timp. Bineinteles, declansarea finalului va fi tot opera dumneavoastra...

Pret estimativ: 5000-15000 €, functie de intensitate si cererea clientului.

Am realizat cateva spectacole deosebite folosind doar produse pirotehnice cu zgomot redus.

In cazul in care specificul evenimentului nu permite executarea unui joc de artificii galagios atunci putem discuta si stabili produse specifice. Crossette, comete cu sau fara coada si jerbe sau vulcani pot fi combinate cu ajutorul echipamentelor digitale pentru realizarea tragerii propriu-zise.

Rezultatul va fi un joc de artificii spectaculos, dar nezgomotos. Va invitam sa ne solicitati detalii.


Eveniment SURPRIZA?


Deasemenea, putem realiza si un moment SURPRIZA. Avand acordul gazdei unui eveniment vom efectua toate pregatirile spectacolului de artificii fara ca cineva sa aiba cunostinta de acest fapt. Avem posibilitati de camuflare a materialelor folosite cat si echipamente de protectie nemarcate, special pentru situatii de acest gen.